Om HJ Buss

HJ Buss är ett familjeföretag i Hög mellan Löddeköpinge och Kävlinge. Vår huvudverksamhet är beställningstrafik med tjänster som busstransfer, dagsresor, flerdagarsresor och specialtransporter. Flera av våra bussar är anpassade för personer med funktionshinder. Vi anordnar också egna resor till bland annat Ullared, Bordershop, teater och konserter. En bra resa börjar med HJ Buss!

Uppskattade bussresor sedan 1985

Företaget startade sin verksamhet 1985 av Hasse och Janne. Med vår långa erfarenhet av beställningstrafik och specialtransporter kan vi garantera att våra kunder blir nöjda. 

Vi vill ge alla möjligheten att resa. Därför är flera av våra bussar utrustade med handikapplift som gör det möjlig för personer med funktionshinder att följa med på resan.

Sedan maj 2022 ägs HJ Buss av Öresund Transfer och tillsammans förfogar bolagen över tio bussar.

Duktiga och erfarna chaufförer

Vår viktigaste tillgång är vår personal. Vi är stolta för det jobb de gör åt oss och vi ser till att de har de förutsättningar som krävs för att ge våra kunder en bra service och att kunna köra tryggt och säkert.

Vi tar ansvar för att våra anställda har bra arbetsförhållanden och lön enligt kollektivavtal. Vi välkomnar mångfald, jämlikhet och respekt mellan människor oavsett kultur, kön och ålder.