Hyr buss för utflykter och resor

Hos HJ Buss kan ni hyra buss för era dagsresor och flerdagarsresor. Vi kör både i Sverige och utomlands. I våra moderna bussar åker ni bekvämt till alla typer av destinationer. Vi finns i närheten av Löddeköpinge, Kävlinge, Landskrona och Lund.

Utflykter och resor

Planerar ni en resa med företaget, föreningen eller är ni några kompisar som ska ut och resa tillsammans? Vi har bussar för alla tillfällen.

Boka dina dagsutflykter och flerdagarsresor hos HJ Buss

Gör din resa extra bekväm

Låt oss sköta transporten under din dagsutflykt eller flerdagarsresa inom Sverige eller utomlands. Med våra välutrustade bussar blir resan extra behaglig.

Bra att tänka på

Under april – juni och september – november brukar vi ha mycket att göra så boka er resa i god tid. Bagaget bör omfatta en väska på max 20 kg per person.

Vi gör bussresan smidig

Vi kan hjälpa till att planera er resa. Ange när ni vill åka eller vara framme så planerar vi in tider och ger förslag på upphämtningsplatser och raster med mera.

Frågor och Svar - Utflykter och resor

 • Har ni ordningsregler ombord?

  Ja. För att säkerställa säkerhet, trygghet och trivsel för alla personer som vistas ombord ska passagerarna följa ordningsregler och säkerhetsinstruktioner som ges av chauffören och/eller reseledaren. Om en passagerare bryter mot ordningsreglerna har HJ Buss rätt att omgående avsluta passagerarens resa utan att till denne lämna någon kompensation eller återbetala resan.

 • Varför måste vi ha rast på vissa resor?

  Chauffören kör efter EU:s lagstadgade kör- och vilotider. Raster och uppehåll räknar vi in i restiden. Oftast sker planering av uppehållen i samarbete med dig som bokar resan. Chauffören informerar passagerarna om eventuella raster under resan. Vid längre uppehåll låser chauffören bussen och inga passagerare får vistas i bussen under rasten.

 • När ska jag betala min resa?

  Våra egna resor betalas vid bokningstillfället. Om ni hyr buss av oss med chaufför skickar vi vanligtvis en faktura efter transporten är genomförd.

 • Vad händer om jag tappar bort eller glömmer något?

  HJ Buss ansvarar inte för försvunna eller borttappade varor eller personliga tillhörigheter. Vi hjälper till att leta efter försvunna tillhörigheter i våra bussar. Hittegods hämtas på något av våra garage i Hög eller Malmö efter överenskommelse.

 • Hur bokar jag en buss?

  Det gör du lättast genom att göra en offertförfrågan. Vi återkommer sedan med ett prisförslag inom ett par dagar.

 • Hur många får plats i en buss?

  Vi har bussar med plats för 15 - 57 personer. De mindre har mellan 15 - 19 platser och de stora har mellan 49 - 57 platser.

 • Vad kostar det att hyra en buss?

  Det beror på hur många timmar ni ska använda bussen och långt ni åker samt vilken typ av buss ni behöver för er resa. För resor med övernattning tillkommer kostnad för chaufförens boende och traktamente.

 • Kan en rullstolsbunden få plats i bussen?

  Ja det är möjligt. Flera av våra bussar är anpassade för personer med funktionshinder och är utrustade med handikapplift. Tänk dock på att fyra vanliga sittplatser försvinner när vi gör plats för en rullstol.