Busstransfer från en plats till en annan

En busstransfer innebär att ni åker från en plats till en annan utan stopp på vägen. Exempelvis både dit- och hemresa. Med våra erfarna chaufförer och bekväma bussar får ni en perfekt start på resan. Vi finns i närheten av Löddeköpinge, Kävlinge, Landskrona och Lund.

Smidig transfer med buss

Planerar ni en resa med företaget, föreningen eller är ni några kompisar som ska ut och resa tillsammans? Vi har bussar för alla tillfällen. 

Boka din busstransfer hos HJ Buss

Gör din bussresa extra bekväm

Låt oss sköta transporten. En busstransfer tar dig enkelt och bekvämt från exempelvis flygplatsen till stan. Med våra välutrustade bussar blir resan extra behaglig och avkopplande.

Bra att tänka på

Vi är framkörda cirka tio minuter innan avgångstid. Vi är tacksamma om ni kommer på den tiden som bussen är bokad eftersom vi ofta har flera turer att köra per dag.

Vi gör bussresan smidig

Vi kan hjälpa er med förslag på lämpliga platser där bussen kan stanna i närheten där ni ska stiga av- och på. Våra erfarna chaufförer väljer den bästa vägen så er resa blir säker och bekväm.

Frågor och Svar - Busstransfer

 • Har ni ordningsregler ombord?

  Ja. För att säkerställa säkerhet, trygghet och trivsel för alla personer som vistas ombord ska passagerarna följa ordningsregler och säkerhetsinstruktioner som ges av chauffören och/eller reseledaren. Om en passagerare bryter mot ordningsreglerna har HJ Buss rätt att omgående avsluta passagerarens resa utan att till denne lämna någon kompensation eller återbetala resan.

 • Varför måste vi ha rast på vissa resor?

  Chauffören kör efter EU:s lagstadgade kör- och vilotider. Raster och uppehåll räknar vi in i restiden. Oftast sker planering av uppehållen i samarbete med dig som bokar resan. Chauffören informerar passagerarna om eventuella raster under resan. Vid längre uppehåll låser chauffören bussen och inga passagerare får vistas i bussen under rasten.

 • När ska jag betala min resa?

  Våra egna resor betalas vid bokningstillfället. Om ni hyr buss av oss med chaufför skickar vi vanligtvis en faktura efter transporten är genomförd.

 • Vad händer om jag tappar bort eller glömmer något?

  HJ Buss ansvarar inte för försvunna eller borttappade varor eller personliga tillhörigheter. Vi hjälper till att leta efter försvunna tillhörigheter i våra bussar. Hittegods hämtas på något av våra garage i Hög eller Malmö efter överenskommelse.

 • Hur bokar jag en buss?

  Det gör du lättast genom att göra en offertförfrågan. Vi återkommer sedan med ett prisförslag inom ett par dagar.

 • Hur många får plats i en buss?

  Vi har bussar med plats för 15 - 57 personer. De mindre har mellan 15 - 19 platser och de stora har mellan 49 - 57 platser.

 • Vad kostar det att hyra en buss?

  Det beror på hur många timmar ni ska använda bussen och långt ni åker samt vilken typ av buss ni behöver för er resa. För resor med övernattning tillkommer kostnad för chaufförens boende och traktamente.

 • Kan man få fast pris på busstransfer?

  Ja vi kan alltid lämna fast pris på busstransfer till exempelvis flygplatser som Kastrup. Gör en offertförfrågan här så får du ett komplett pris på din busstransfer.

 • Kan en rullstolsbunden få plats i bussen?

  Ja det är möjligt. Flera av våra bussar är anpassade för personer med funktionshinder och är utrustade med handikapplift. Tänk dock på att fyra vanliga sittplatser försvinner när vi gör plats för en rullstol.